Wildes Land Hrana umeda pentru pisici vita pura si ulei de sofran 100 g

WL58255
900 Lei
In stock
Animăluţul tău este un membru al familiei şi merită tot ce este mai bun! Am selectat c...
0723259820
Ask a question

vită

Din linia Pur Adult

Adu puterea naturii în castronul pisicii tale iubite cu hrana pentru pisici Wildes Land. Cu carne de vită de înaltă calitate, meniul de mâncare umedă conține doar surse naturale de proteine și este deosebit de bine tolerat și gustos datorită adaosului de ulei de șofrănel pur. Formula fără cereale oferă animalului dumneavoastră nutrienți și vitamine de înaltă calitate.

O dietă echilibrată și adecvată speciei este esențială pentru bunăstarea pisicii tale. Meniul nostru de hrană umedă Pure Beef de la Wildes Land este, prin urmare, adaptat în mod optim nevoilor animalului dvs. de companie.

Cu o proporție totală de carne musculară și organe de 70%, rețeta fără cereale a hranei noastre umede din linia Pur Adult asigură aportul de proteine pisicilor adulte și este, de asemenea, deosebit de bine tolerată și gustoasă. Hrana noastră pentru pisici conține doar ingrediente naturale și de înaltă calitate care oferă pisicii tale nutrienți și vitamine valoroase. În hrana noastră umedă Pure Beef de la Wildes Land, carnea musculară de înaltă calitate și organele de vită sunt procesate și suplimentate în mod natural cu acizi grași esențiali valoroși prin adăugarea de ulei de șofrănel pur. Procesarea mușchiului inimii de carne de vită cu conținut scăzut de grăsimi, precum și a ficatului și plămânului de vită asigură pisicii dumneavoastră un aport optim de vitamina A naturală, proteine și calciu. Cu meniul de mâncare umedă de la Wildes Land, poți aduce energia și puterea naturii direct în bolul de hrănire al iubitului tău.

Produsele noastre nu conțin conservanți, coloranți și arome și, desigur, nu sunt testate pe animale și sunt dezvoltate și fabricate în Germania.

Wildes Land hrană umedă carne de vită cu ulei de șofrăn dintr-o privire:

Proporție mare de carne și organe de 70%

Formula fara cereale

Doar ingrediente de înaltă calitate

Deosebit de tolerabil

Dezvoltat fără testare pe animale

Facut in Germania

Fara conservanti, coloranti, arome si atractanti

compoziţie

Carne de vită 70% (inimă, carne, ficat, plămân), bulion 28,7%, minerale 1%, ulei de șofran 0,3%.

componente analitice

Proteine brute 10,8%, grăsimi brute 7,3%, fibre brute 0,3%, cenușă brută 2%, umiditate 80%.

Aditivi pe kg

Aditivi nutritivi: vitamina D3 200 UI, zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 25 mg, mangan (sulfat de mangan(II), monohidrat) 1,4 mg, iod (iodat de calciu, anhidru) 0,75 mg, taurină 1.500 mg.

Producator
Wildes Land
Find similar

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Most Popular
  • Cele mai vandute
  • Recently Viewed
 
 
 
Livram rapid oriunde in tara

Produsele vor ajunge la dumneavoastra simplu si rapid

Oferim produse si servicii de calitate

Produse de la marci renumite in domeniu

Retur gratuit in 15 de zile

Puteti returna produsul in 15 zile