Wildes Land Hrana umeda pentru pisici cu iepure, pui si merisoare 100 g

WL58257
900 Lei
In stock
Animăluţul tău este un membru al familiei şi merită tot ce este mai bun! Am selectat c...
0723259820
Ask a question

Iepure și pui Wild Land din linia Classic

 Mâncarea umedă cu aromă de iepure și pui se caracterizează printr-o proporție mare de carne și organe de 68%. Este făcută pe baza unei rețete fără cereale, iar mâncarea umedă nu conține coloranți, conservanți sau arome. P

Produsele Wildes Land sunt bine acceptate de pisici - acest lucru se dovedește a fi un avantaj, mai ales atunci când își schimbă dieta. Hrana este, de asemenea, bogată în vitamine și minerale pentru a satisface nevoile zilnice ale pisicii tale. Printre altele, conține zinc, vitamina D3, iod, cupru și taurină. Așa că poți fi sigur că dragul tău se va bucura de cea mai bună calitate.

Cele mai importante proprietăți ale căptușelii dintr-o privire:

Bogat în vitamine și minerale

Formula fara cereale

Nu conține coloranți, arome sau conservanți

Proporție mare de proteine

Acceptare ridicată de către animale

Este potrivit pentru schimbarea hranei

compoziţie

Pui 40% (inimă, carne, ficat, stomac, gât), bulion 28,7%, iepure 28% (inimă, ficat), merișoare 2%, minerale 1%, ulei de șofrănel 0,3%

componente analitice

Proteină brută 10,4%, grăsime brută 5,8%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,4%, umiditate 80%, calciu 0,20%-0,26%, fosfor 0,15%-0,19%*.

 

Aditivi pe kg

Aditivi nutritivi/kg: vitamina D3 200 UI, zinc sub formă de sulfat de zinc / monohidrat 15 mg, mangan sub formă de sulfat de mangan II / monohidrat 3 mg, iod sub formă de iodat de calciu, anhidru 0,75 mg, taurină 1.500 mg. *Fosforul conținut în furaj provine din surse pur naturale și nu este adăugat. Deoarece ingredientele sunt produse naturale, valoarea poate varia în mod natural. Pentru a furniza animalului dumneavoastră suficient calciu și pentru a stabili un raport adecvat calciu-fosfor, calciul este adăugat în hrană în mod corespunzător, deoarece acesta este conținut doar în cantități mici în carne. În consecință, rezultă intervalele respective în cantități.

Producator
Wildes Land
Find similar

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Most Popular
  • Cele mai vandute
  • Recently Viewed
 
 
 
Livram rapid oriunde in tara

Produsele vor ajunge la dumneavoastra simplu si rapid

Oferim produse si servicii de calitate

Produse de la marci renumite in domeniu

Retur gratuit in 15 de zile

Puteti returna produsul in 15 zile