Wildes Land Hrana umeda pentru pisici cu rata, curcan si merisoare 100 g

WL58256
900 Lei
In stock
Animăluţul tău este un membru al familiei şi merită tot ce este mai bun! Am selectat c...
0723259820
Ask a question

Rață și curcan

Din linia Classic Adult

 Cu un conținut de carne de 68%, furajul conține doar surse naturale de proteine, iar adăugarea de ulei de șofrănel pur îl face deosebit de bine tolerat.

La Wildes Land, știm cât de importantă este dieta potrivită pentru bunăstarea animalului tău de companie. Hrana noastră umedă de rață și curcan din linia Classic Adult nu conține gluten și cereale. 68% carne musculară și organe, oferă surse de proteine de înaltă calitate și asigură astfel o dietă echilibrată și bogată în proteine pentru pisica dvs. bazat pe energia naturii. Adăugarea exclusivă de ulei de șofrănel pur și merișoare selectate garantează animalului dumneavoastră un aport complet de vitamine și substanțe nutritive importante și, de asemenea, face ca hrana noastră umedă să fie deosebit de bine tolerată.

Meniul nostru de mâncare umedă de rață și curcan nu conține aditivi precum conservanți, coloranți și arome și, desigur, nu este testat pe animale. Este dezvoltat și fabricat în Germania. Hrana umedă Wildes Land pentru rață și curcan este potrivită pentru pisicile adulte de toate rasele.

 Avantaje:

Proporție mare de carne și organe de 68%

bogat in proteine

Complet fără cereale

Doar ingrediente naturale și de înaltă calitate

Fara conservanti, coloranti si arome

Deosebit de tolerabil

Nu este testat pe animale

compoziţie

Curcan 40% (inimă, carne, ficat, gât), bulion 28,7%, rață 28% (inimă, ficat), merișoare 2%, minerale 1%, ulei de șofrănel 0,3%

componente analitice

Proteină brută 10,3%, grăsime brută 5,6%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,4%, umiditate 80%, calciu 0,20%-0,26%, fosfor 0,15%-0,19%*.

Aditivi pe kg

Aditivi nutritivi/kg: vitamina D3 200 UI, zinc sub formă de sulfat de zinc / monohidrat 15 mg, mangan sub formă de sulfat de mangan II / monohidrat 3 mg, iod sub formă de iodat de calciu, anhidru 0,75 mg, taurină 1.500 mg. *Fosforul conținut în furaj provine din surse pur naturale și nu este adăugat. Deoarece ingredientele sunt produse naturale, valoarea poate varia în mod natural. Pentru a furniza animalului dumneavoastră suficient calciu și pentru a stabili un raport adecvat calciu-fosfor, calciul este adăugat în hrană în mod corespunzător, deoarece acesta este conținut doar în cantități mici în carne. În consecință, rezultă intervalele respective în cantități.

Producator
Wildes Land
Find similar

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Most Popular
  • Cele mai vandute
  • Recently Viewed
 
 
 
Livram rapid oriunde in tara

Produsele vor ajunge la dumneavoastra simplu si rapid

Oferim produse si servicii de calitate

Produse de la marci renumite in domeniu

Retur gratuit in 15 de zile

Puteti returna produsul in 15 zile