Wildes Land Hrana umeda pentru caini BIO cu vita, cartofi si zucchini 125 g

WL508529
1100 Lei
In stock
Animăluţul tău este un membru al familiei şi merită tot ce este mai bun! Am selectat c...
0723259820
Ask a question

Carne de vită cu cartofi, morcovi și dovlecel

Din linia Bio Adult

 Mâncarea noastră umedă din gama BIO conţine doar ingrediente de calitate organică. Are 60% carne musculară și organe dintr-o singură sursă de proteine.

Carnea noastră de vită umedă gustoasă din linia Bio Adult are un conținut ridicat de carne, suplimentată cu cartofi, morcovi și dovlecei și completată cu ierburi și ulei de in. Acest lucru oferă câinelui tău toți nutrienții și vitaminele importante de care are nevoie pentru o viață sănătoasă și activă.

Hrana constă numai din ingrediente organice valoroase din agricultura ecologică controlată.

Deoarece utilizarea preventivă a antibioticelor este evitată în agricultura ecologică controlată și utilizarea hormonilor, a promotorilor de creștere și performanță este interzisă, puteți fi sigur că Wildes Land Bio este deosebit de natural și nepoluat și sprijină creșterea animalelor adecvată speciei. Și în timpul producției în Germania, se acordă o mare importanță procesării ulterioare naturale fără aditivi artificiali. Cu Wildes Land Bio, dragul tău primește natura pură chiar în castron.

NU conţine cereale, coloranți, arome sau conservanți și este FĂRĂ zahăr. Carnea și organele de mușchi conținute provin dintr-o singură sursă de proteine animale. Acest lucru îl face ușor de digerat, chiar și pentru câinii sensibili la nutriție. Materiile prime și ingredientele de înaltă calitate sunt procesate ușor și conservate în propriul bulion de gătit.

Doar natura pură intră în castronul câinelui tău! Fără excepție, dezvoltăm și producem furajele noastre fără testare pe animale. În timpul dezvoltării, combinăm nevoile naturale ale câinelui cu cunoștințele moderne, științifice, pentru a vă putea oferi o hrană echilibrată, adecvată speciei pentru câinele dvs. Produsele noastre sunt fabricate în Germania. Această hrană este potrivită pentru câinii adulți de toate dimensiunile și rasele.

Un rezumat al celor mai importante aspecte ale hranei noastre din linia Bio Adult:

Proporție mare de carne și organe musculare de 60>#/p###

Cu cartofi, morcovi și dovlecei

Suplimentat cu ierburi și ulei de in

monoproteină

Din agricultura organică controlată

Formula fara cereale

Fără coloranți, arome, conservanți și zahăr

Potrivit pentru câini adulți de toate dimensiunile și rasele

Fără testare pe animale

Fabricat in Germania

compoziţie

Carne de vită* 60% (carne*, inimă*, plămân*, ficat*), bulion* 20,5%, cartofi* 11%, morcovi* 5%, dovlecel* 2,1%, minerale 1%, ulei de in* 0, 3%, amestec de plante* 0,1% (busuioc*, musetel*, papadie*, patrunjel*, rozmarin*). *din agricultura ecologica controlata

 componente analitice

Proteine brute 8,6%, grăsimi brute 4,7%, fibre brute 1,5%, cenușă brută 0,8%, umiditate 76,8>#/span###

 Aditivi pe kg

Aditivi nutritivi: vitamina A 2200 UI, vitamina D3 180 UI, cupru (sulfat de cupru (II), pentahidrat) 1,6 mg, mangan (oxid de mangan (II)) 0,9 mg, zinc (sulfat de zinc, monohidrat) 15 mg, seleniu (sodiu) selenit) 0,07 mg.

Producator
Wildes Land
Find similar

No reviews found

Possibly you may be interested
  • Most Popular
  • Cele mai vandute
  • Recently Viewed
 
 
 
Livram rapid oriunde in tara

Produsele vor ajunge la dumneavoastra simplu si rapid

Oferim produse si servicii de calitate

Produse de la marci renumite in domeniu

Retur gratuit in 15 de zile

Puteti returna produsul in 15 zile